Sowelu Uitvaartpakketten: Keuzevrijheid en Transparantie voor Elk Budget

Waarom Heeft Sowelu Uitvaartpakketten Ontwikkeld?

Helaas merk ik als uitvaartbegeleider vaak dat mensen niet willen nadenken over hun uitvaart. Dit is begrijpelijk, want het is geen fijn onderwerp. Maar het gevolg is dat nabestaanden na een overlijden soms voor vervelende verrassingen komen te staan, zoals het ontbreken van een uitvaartverzekering of onvoldoende spaargeld. Daarnaast zie ik dat een nieuwe generatie naasten zelf meer wil regelen. Om tegemoet te komen aan deze behoeften, heeft Sowelu drie uitvaartpakketten ontwikkeld. Het grote voordeel van een pakket is dat je vooraf precies weet wat je krijgt en wat het kost. Zelfs zonder verzekering zijn deze pakketten een optie! Uiteraard kun je elk pakket naar wens aanpassen, al heeft dit wel invloed op de prijs.

Sowelu Uitvaartpakket – Sober

Het Sober pakket is simpel en recht toe recht aan. Dit pakket bevat de aangifte van overlijden bij de gemeente, de laatste verzorging van de overledene, een eenvoudige maar mooie kist, een thuisopbaring (koelplank en schragen), het vervoer naar het crematorium en de daadwerkelijke crematie. Het gaat hierbij om een stille crematie die vroeg in de ochtend plaatsvindt zonder aanwezigheid van familie. Ik ben er wel bij, draag een gedicht voor bij de oven en leg een boeket zelf geplukte bloemen op de kist. De rouwkaart en eventuele afscheidsceremonie worden door jullie zelf verzorgd. Dit pakket kost ongeveer €3.750,-.

Sowelu Uitvaartpakket – Ingetogen

Het Ingetogen pakket biedt meer opties. Dit pakket omvat naast de standaarddiensten zoals aangifte van overlijden, laatste verzorging, een eenvoudige kist en thuisopbaring, ook een auladienst van 30 minuten in het crematorium. Daarnaast is er de mogelijkheid om, in overleg met het crematorium, mee te lopen naar de oven. Ik kan de ceremonie leiden indien gewenst, en ik zorg voor een boeket zelf geplukte bloemen. Dit pakket kost ongeveer €5.500,-.

Sowelu Uitvaartpakket – Bescheiden

Het Bescheiden pakket biedt een meer uitgebreide dienst. Het bevat alle basisdiensten, zoals aangifte, verzorging en thuisopbaring, maar voegt extra's toe zoals een kist van vurenhout, rouwdrukwerk (inclusief verzending van 50 kaarten), een mooie rouwauto, en een bloemstuk of de Bloemenband gevuld met 200 losse bloemen. Ook bevat dit pakket 60 minuten aula- en koffiekamergebruik (exclusief consumpties). Het biedt ook de mogelijkheid tot begraven, al vallen grafkosten en het monument buiten de pakketprijs. Dit pakket kost ongeveer €6.500,-.

Kisten uit Sowelu's pakketten.

Sowelu uitvaartpakketten: transparante en persoonlijke afscheidspakketten voor ieder budget.

Liever Vrije Keuze?

Naast de pakketten biedt Sowelu ook de mogelijkheid om mijn diensten los in te huren, waardoor je volledige keuzevrijheid hebt. Dit biedt meer flexibiliteit in bijvoorbeeld de locatie van de opbaring, condoleance, kisten en bloemen. Gemiddeld kost een uitvaart met vrije keuze tussen de €6.000,- en €12.000,-. Deze prijs kan variëren afhankelijk van de wensen. Na een eerste gesprek kan ik een betere inschatting geven van de kosten. Voor mijn diensten reken ik een vast basistarief van €2.250,-, en alle andere kosten reken ik één-op-één door zonder opslag. Hierdoor zijn de kosten transparant en overzichtelijk.

Vorige
Vorige

La Casa verde

Volgende
Volgende

Zelfstandige Uitvaartbegeleidster: Transparante Begeleiding voor Persoonlijke Afscheidsceremonies