Sowelu Uitvaartbegeleiding

Koel hoofd, warm hart.
Vakkundige begeleiding naar een liefdevol afscheid.

06 – 43 53 68 43

dag én nacht beschikbaar

Sowelu Uitvaartbegeleiding

Koel hoofd, warm hart.
Vakkundige begeleiding naar een liefdevol afscheid.

06 – 43 53 68 43 dag én nacht bereikbaar

Sowelu uitvaartbegeleiding staat voor je klaar

Sara Tänzer, Sowelu Uitvaartbegeleiding

Geschreven door Sara Tanzer

17 maart 2023

Wie zit er achter Sowelu uitvaartbegeleiding

Sowelu uitvaartbegeleiding staat voor je klaar! Ik ben Sara, een IJslandse spirituele Viking met een koel hoofd en een warm hart. Ik ben zeventien jaar werkzaam geweest als marketingmanager. Hierbij richtte ik mij op events, klein en groot, en zorgde ik met mijn creativiteit er altijd voor om elk event weer bijzonder te maken, ongeacht het budget. Door mijn koele hoofd lukte het mij altijd om events kundig te managen.

Naast mijn koele hoofd heb ik ook een enorm warm hart en een luisterend oor. Tijdens mijn loopbaan, merkte ik altijd al de connectie op persoonlijk vlak met eenieder die op mijn pad kwam. Mijn gevoel ging dan ook steeds meer overheersen, ik wilde meer spirituele voldoening krijgen binnen mijn werk. Hoe ik dat zou gaan verkrijgen, dat was op dat moment nog niet duidelijk.

Veel tijd om na te denken

Totdat mijn lieve schoonmoeder in 2017 overleed en ik tijdens de week richting de uitvaart de hectiek en intensiteit die een uitvaart meebrengt van heel dichtbij meemaakte. Na deze week vertelde mijn gevoel mij wat mij te doen stond. Ik als persoon met een koel hoofd en een warm hart kon deze hectische periode voor nabestaanden zoveel draaglijker maken dan de grote en onpersoonlijke organisatie die ons destijds begeleid heeft. In 2018 werd ik zwanger van mijn derde kindje en omdat mijn twee zwangerschappen ervoor precair verliepen heb ik ruim 6 maanden bedrust gehouden, genoeg tijd om na te denken wat mij te doen stond na mijn kraamperiode. Ik stippelde rustig een plan uit die ik ruim 2 jaar na mijn bevalling zou gaan verwerkelijken.

Sowelu uitvaartbegeleiding staat voor je klaar

In 202o was het zover, ik gooide het roer om en begon voor mijzelf te werken. Eerst als marketeer maar met als doel over een paar jaar te gaan afbuigen naar de uitvaartbegeleiding. Ik volgde dus mijn hart en niet veel later startte ik met de Meander opleiding uitvaartbegeleiding. Na deze te hebben afgerond, was ik klaar om de begeleiding geheel zelfstandig uit te voeren. Op basis van het volgen van mijn gevoel, maakte ik dus een nieuw begin waarbij ik eindelijk kon gaan teruggeven aan de maatschappij op persoonlijk en spiritueel vlak. Ik startte mijn webshop met rouwproducten en sta klaar om je te begeleiden bij een uitvaart.

Sara Tänzer, Sowelu Uitvaartbegeleiding
Sara Tänzer, Sowelu Uitvaartbegeleiding

Wat kan je van mij verwachten

Ik ben er voor jullie vanaf het moment van ons eerste contact. Dit kan via een voorgesprek of bij het melden van overlijden zijn, of je nou verzekerd bent of niet. Jullie mogen mij alles vragen, niets is gek. Ik werk zelfstandig met een mooi netwerk aan leveranciers om mij heen. Hierdoor zijn de kosten transparant, is er veel ruimte voor jullie wensen en behoeftes en hebben jullie hoofdzakelijk met 1 gezicht te maken van het moment van overlijden tot aan de uitvaart. Lees bij het kopje begeleiding wat ik voor jullie kan betekenen.

Wat betekent Sowelu

Sowelu is een IJslands viking teken uit het rune-alfabet. Sowelu is de rune van de zon, brenger van warmte, geruststelling en licht. Precies dát wat zo nodig is tijdens de intense week richting het afscheid van een dierbare. Dit teken is door mijn IJslandse achtergrond, en mijn normen en waarden het teken dat precies bij mij past. Alles waar het voor staat kom ik jou brengen.

Meer blog berichten

Sowelu Uitvaartpakketten

Sowelu Uitvaartpakketten

Waarom heeft Sowelu uitvaartpakketten Helaas zie en hoor ik als uitvaartbegeleider nog te vaak dat mensen om mij heen...

Proces na overlijden

Proces na overlijden

Proces na overlijden Wat staat je te wachten als een naaste overlijdt en welk proces stap je in na overlijden als...

Zelfstandige uitvaartbegeleidster

Zelfstandige uitvaartbegeleidster

Zelfstandige uitvaartbegeleidster Wanneer ik vertel dat ik als zelfstandige uitvaartbegeleidster werk, krijg ik vaak...