Sowelu Uitvaart: Persoonlijke Uitvaartbegeleiding met Warmte en Zorg

Sowelu Uitvaart: Voor Persoonlijke Begeleiding en Warm Afscheid

Welkom bij Sowelu Uitvaart, waar ik, Sara, klaarsta om je te begeleiden in het meest intense moment van het leven. Met mijn IJslandse roots, een koel hoofd en een warm hart, bied ik nabestaanden een unieke, persoonlijke en zorgvuldige uitvaartbegeleiding. Voordat ik de stap naar uitvaartbegeleiding maakte, werkte ik 17 jaar als marketingmanager, waar ik evenementen van elke schaal organiseerde. Mijn ervaring in het creëren van betekenisvolle momenten, ongeacht het budget, neem ik nu mee in mijn werk als uitvaartbegeleider.

Mijn Reis naar Uitvaartbegeleiding

In 2017 verloor ik mijn lieve schoonmoeder. Het proces van de week naar de uitvaart toe was hectisch en intens. Toen voelde ik hoe belangrijk het is om een persoonlijke en warme begeleiding te krijgen in zo'n moeilijke tijd. De grote, onpersoonlijke uitvaartorganisatie die ons destijds begeleidde, kon dat niet bieden. Ik besefte dat mijn koele hoofd en warme hart juist in deze periode een groot verschil konden maken voor anderen. Tijdens mijn zwangerschapsverlof had ik ruim de tijd om na te denken, en dat leidde ertoe dat ik in 2020 de stap zette naar een nieuwe carrière.

Sowelu UitvaartBegeleiding

In 2020 startte ik mijn eigen bedrijf, Sowelu Uitvaart. Sinds het afronden van de Meander opleiding tot uitvaartbegeleider, ben ik klaar om zelfstandig en persoonlijk uitvaarten te begeleiden. Ik werk met een netwerk van zorgvuldig geselecteerde leveranciers, zodat we altijd maatwerk kunnen leveren dat aansluit op jullie wensen en behoeftes. Vanaf het eerste contact ben ik er voor jullie, of dat nu via een voorgesprek is of bij het melden van overlijden. Of je verzekerd bent of niet, ik begeleid je met zorg en aandacht door het hele proces.

Sara Tänzer, eigenaresse Sowelu Uitvaart

Sowelu Uitvaart: persoonlijke en zorgvuldige uitvaartbegeleiding

Wat Betekent Sowelu?

De naam Sowelu komt uit het oude rune-alfabet van de Vikingen. Het symbool staat voor de zon, de brenger van warmte, licht en geruststelling—alles wat zo belangrijk is in de intense week naar het afscheid van een dierbare. Dit teken symboliseert mijn normen en waarden en weerspiegelt precies wat ik nabestaanden wil brengen: warmte en licht in een moeilijke tijd.

Wat Kan Je van Sowelu Verwachten?

Bij Sowelu Uitvaart begeleid ik jullie door het hele uitvaartproces. Je mag me alles vragen, niets is gek. Ik bied transparantie in de kosten en de vrijheid om keuzes te maken die bij jullie passen. Jullie hebben altijd met één gezicht te maken, van het moment van overlijden tot de uitvaart. Samen zorgen we voor een afscheid dat recht doet aan het leven van je dierbare. Lees meer over mijn dienstverlening bij het kopje "aanpak."

Vorige
Vorige

Uitvaartverzekeringen: Alles Wat Je Moet Weten Over Kosten, Dekking en Soorten Verzekeringen